Probeer Plug&Pay nu 14 dagen gratis!

Maandelijks
Korting
Jaarlijks
Lite
9
Per maand
Betaalpagina templates
Kassakoopjes
Facturen en exports
Max. 3 producten
Max. 3 checkouts
Max. 50 transacties per maand
Probeer gratis
Probeer 14 dagen gratis
Ultimate
97
Per maand
Alles uit Premium
Affiliate systeem
Affiliate marketplace
Inc. 2500 transacties per maand
Probeer gratis
Probeer 14 dagen gratis
Panel only seen by widget owner
Duizenden euro's extra!
De impact van Plug&Pay is enorm. Door het gebruik van kassakoopjes verdien ik nu duizenden euro's per maand extra. Top feature. Ik raad het iedereen aan!
Niels Bosman

Makkelijkafvallen.eu

20% meer omzet!
Een van de weinige systemen waarin je heel gemakkelijk een kassakoopje en een one-click upsell kunt toevoegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien!

Arthur & Joas

Websitesvoortherapeuten.com

296 extra verkopen!
Het affiliate systeem is bizar krachtig als je met ambassadeurs werkt. In enkele dagen had ik 6 affiliates voor mijn boek die in een week 296 extra boeken voor mij wisten te verkopen!
Bas Urlings

Plazatalk.nl

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Plug&Pay bij je past.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een kwartaalabonnement per kwartaal etc. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Wat als ik al een betaalsysteem heb?

Geen probleem. Plug&Pay is een op zichzelfstaande tool waarmee je losse betaalpagina's maakt. Je kunt dit naast je bestaande betaalsysteem gebruiken of zelfs over stappen wanneer jouw oude webshop- / betaalsysteem hiermee overbodig is geworden.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een kwartaal- of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja, je kunt jouw domeinnaam registreren waar je maar wilt. In het beheer van Plug&Pay kun je deze vervolgens instellen. Toon bijvoorbeeld je betaalpagina's op een subdomein van je website zoals afrekenen.jouwsite.nl of shop.jouwsite.nl

Kan ik koppelen met mijn andere software?

Waarschijnlijk wel! Plug&Pay koppelt gemakkelijk met software zoals Activecampaign (Mailblue), Reeleezee, Moneybird en via Zapier met talloze tools zoals CRM, administratie- en e-mail software. Koppelt jouw software met Zapier.com? Dan koppelt het ook met Plug&Pay!