arrow_drop_up arrow_drop_down

Plug&Pay Roadmap

Plug&Pay is gemaakt zodat jij je producten kunt verkopen met een zo hoog mogelijke conversie. Elke dag werken we aan toffe projecten waardoor je betaalproces nóg beter wordt.


Waar we precies mee bezig zijn, lees je hier!

Aanpasbare bedankpagina's

Momenteel heb je vanuit Plug&Pay een standaard bedankpagina waarvan je de tekst of kleur niet kunt aanpassen. Straks kun je vanuit Plug&Pay zelf jouw bedankpagina vormgeven! Met jouw zelfgemaakte bedankpagina's maak je het hele betaalproces compleet ✅.


Status: in uitvoering

Directe koppeling met Mailblue

Je kunt nu een koppeling met Mailblue/ActiveCampaign maken met tussenkomst van Zapier. Door deze update heb je straks geen Zapier meer nodig! Je selecteert zelf in Plug&Pay wat er na aankoop van een product moet gebeuren. Denk aan het toevoegen aan een lijst, het starten van een automation of het toevoegen van tags!


Status: in uitvoering

Directe koppeling met Moneybird

Een koppeling met boekhoudsysteem Moneybird kun je op dit moment ook maken met Zapier. Hier zal een directe koppeling voor komen, zodat je hier geen Zapier voor hoeft te gebruiken en zelf minder hoeft in te stellen dan op dit moment het geval is! Als je een nieuwe bestelling in Plug&Pay hebt, zal hier een factuur van worden gemaakt in Moneybird. Zo weet je zeker dat je jouw boekhouding up-to-date hebt en hoef je hier niks handmatigs voor te doen.


Status: gepland

Facebook Conversions API

De iOS 14 update van Apple maakt privacy van gebruikers belangrijker. Dit heeft als gevolg dat je gegevens niet zomaar meer kan uitwisselen, wat uiteindelijk weer gevolgen heeft voor jouw advertenties (die kun je bijvoorbeeld minder personaliseren).

Met de conversie API wordt er een verbinding gemaakt tussen de servers van Plug&Pay en de servers van Facebook. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van de data van jouw Facebookpixel.


Status: gepland

Team Plug&Pay

Wij werken er elke dag aan om jouw betaalproces zo effectief mogelijk te maken

Martijn

Partner

Alex

Partner

Tim

Fullstack developer

Robin

UX designer

Maartje

Support

Boris

Support

Lynn

Support

Filli

Support

Een goed idee voor Plug&Pay?

Weet jij al direct wat ons volgende project moet zijn? Je kunt je idee toevoegen aan onze openbare wishlist! Anderen kunnen ook op jouw idee stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat het wordt toegevoegd 🤩

Onze laatste updates

Screenshot van Plug&Pay marketplace

Marketplace

Via de Plug&Pay Marketplace kunnen alle aangesloten affiliates jouw bedrijf en producten terugvinden om te promoten! Met maar een paar klikken in jouw instellingen bereik je direct een grote groep affiliates.
Klarna als betaalmethode

Klarna als betaalmethode

Met Klarna als betaalmethode kunnen klanten op een gemakkelijke manier een product bestellen en pas later via Klarna betalen. Klarna garandeert tegelijkertijd de uitbetaling voor jou. Dat is een groot voordeel: hierdoor kun je jouw klanten de voordelen bieden van het achteraf betalen, zonder zelf risico te lopen dat de bestelling niet betaald wordt!