Plug&Pay Roadmap

Plug&Pay is gemaakt zodat jij je producten kunt verkopen met een zo hoog mogelijke conversie. Elke dag werken we aan toffe projecten waardoor je betaalproces nóg beter wordt.


Waar we precies mee bezig zijn, lees je hier!

Directe koppeling met Moneybird

Een koppeling met boekhoudsysteem Moneybird kun je op dit moment ook maken met Zapier. Hier zal een directe koppeling voor komen, zodat je hier geen Zapier voor hoeft te gebruiken en zelf minder hoeft in te stellen dan op dit moment het geval is! Als je een nieuwe bestelling in Plug&Pay hebt, zal hier een factuur van worden gemaakt in Moneybird. Zo weet je zeker dat je jouw boekhouding up-to-date hebt en hoef je hier niks handmatigs voor te doen.


Status: aan het testen

Directe koppeling met Reeleezee

Naast de koppeling met Moneybird, ondersteunen we straks ook een directe koppeling met Reeleezee. Momenteel kun je nog geen andere koppeling maken (zoals via Zapier). Deze directe koppeling gaat je een hoop werk schelen!


Status: aan het testen

Custom fields

Het liefst vraag je zo min mogelijk informatie op je checkout. Elke extra vraag die leads moeten beantwoorden, is een reden om af te haken. Maar soms heb je écht extra informatie nodig. Denk aan de datum, als je een workshop geeft op meerdere dagen. Of de maat als je kleding verkoopt. Met de custom fields kun je extra velden toevoegen aan jouw checkout.


Status: in uitvoering

Upsellpagina met timed button

Binnenkort komt er een nieuw template voor de upsellpagina aan! Dit wordt een video met daarbij een timed button. Hiermee kun je een video plaatsen met een pitch erin, en de button pas laten verschijnen als je bij de video op het moment van de pitch bent. 


Status: in uitvoering

Exit intent pop-ups

In je betaalproces wil je voorkomen dat mensen afgeleid raken en de pagina wegklikken. Een reminder van jouw aanbod voordat mensen wegklikken kan ervoor zorgen dat je net nog meer mensen binnenhoudt en een hogere conversie hebt. Met deze functie laat je een pop-up zien als mensen weg willen klikken 🤩.


Status: in de ontwerpfase

Public API

Met de public API wordt het voor andere partijen gemakkelijker om koppelingen te bouwen met Plug&Pay.


Status: in uitvoering

Team Plug&Pay

Wij werken er elke dag aan om jouw betaalproces zo effectief mogelijk te maken

Martijn

Partner

Alex

Partner

Tim

Fullstack developer

Robin

UX designer

Kim

Frontend developer

Maartje

Support

Frederieke

Support

Filli

Support

Een goed idee voor Plug&Pay?

Weet jij al direct wat ons volgende project moet zijn? Je kunt je idee toevoegen aan onze openbare wishlist! Anderen kunnen ook op jouw idee stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat het wordt toegevoegd 🤩

arrow_drop_up arrow_drop_down