Ervaringen van Plug&Pay gebruikers

Hieronder zie je enkele ingezonden reacties met ervaringen van onze gewaardeerde gebruikers.
Uniek in Nederland!

Plug&Pay is erg makkelijk in gebruik en de administratie is een stuk overzichtelijker dan bij de software die ik voorheen gebruikte. Daarnaast het heeft een aantal tools waardoor je direct meer omzet draait. Zo kun je makkelijk abonnementen aanmaken waardoor ik nu maandelijks terugkerende inkomsten heb. Ook de functies van het aanmaken van kassakoopjes en one-click upsells is uniek in Nederland en zorgt direct voor meer omzet!

Joshua Kaats

Dropshipacademy.nl

Orderwaarde zien stijgen!

Met Plug & Pay zag ik mijn gemiddelde orderwaarde en omzet stijgen dankzij handige tools zoals kassakoopjes en one click upsells. Ook hoef ik mij niet meer bezig te houden met de techniek. Top systeem, aanrader!'
Youri Meuleman

Ova.nl

Uitstekende support
Plug&Pay werkt super eenvoudig en overzichtelijk. En de uitstekende klantenservice is gewoon echt een sterk punt van jullie bedrijf!
Cintha van Marrewijk

Supergoedspaansleren.nl

Duizenden euro's extra
De impact is enorm. Door het gebruik van kassakoopjes verdien ik nu duizenden euro's per maand extra. Top feature. Ik raad het iedereen aan.
Niels Bosman

Makkelijkafvallen.eu

Mooi overzichtelijk

Als jarenlange klant van de IMU hoefde ik niet na te denken over Plug&Pay. Een mooi overzichtelijk betaalsysteem met de mogelijkheid tot snelle upsell. Top!

Nelleke Bontje

Babiesbestbeginning.nl

De ideale tool
Plug&Pay is dé ideale tool om snel aan de slag te gaan en verkopen via je website zonder dat er een volledige webshop moet aan gekoppeld worden. Zeer duidelijke interface, een aanrader!
Luc Bonnaerens

Pixas.be

Eindelijk de 1-klik upsell!
Eindelijk een perfecte oplossing voor een 1-klik upsell in Nederland. De betaalpagina ziet er superstrak uit zonder afleiding voor de bezoeker. Dit gaat heel veel extra omzet opleveren.
Maaike Koolhoven

Wijzeroverdebasisschool.nl

20% meer omzet
Een van de weinige systemen waarin je heel gemakkelijk een kassakoopje en een one-click upsell kunt toevoegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we zeker 20% meer omzet draaien!

Arthur & Joas

Websitesvoortherapeuten.com

296 extra verkopen

Het affiliate systeem is bizar krachtig als je met ambassadeurs werkt. In enkele dagen had ik 6 affiliates voor mijn boek die in een week 296 extra boeken voor mij wisten te verkopen!

Bas Urlings

Plazatalk.nl

Robuust en eenvoudig

Dankzij de abonnement opties in Plug&Pay hebben we nu een terugkerend transparant inkomen waar we elke maand op verder kunnen bouwen met een robuust en eenvoudig betaalsysteem!

Stephane Stievenart

Hethaakbeest.be

Werkt perfect!
Plug en Play gebruik ik voor mijn lidmaatschappen online workshops taarten decoreren en het verkopen van tickets voor mijn goochelshows. De maandelijkse incasso en upsells werken perfect!

Jeffrey Wijkhuisen

Goochelaarjeffrey.nl

Super duidelijk!
Ik zag éindelijk een manier om gemakkelijk te laten betalen online. Het heeft er voor gezorgd dat ik veel meer online ben gaan doen. Ik geef nu ook cursussen, omdat ik weet dat de betalingen vlot en eenvoudig verloopt.


Alles is super duidelijk en ook het eigen kunnen maken van de afreken pagina is top, je kan je eigen huisstijl goed verwerken. Binnenkort lanceer ik een eerste cursus waarbij mensen in termijnen gaan kunnen betalen!

Nies Cools

Socialized.be

Meer inzicht

Ik zocht een goede betaal software en jullie designs zijn super. Dankzij Plug&Pay bespaar ik veel tijd en heb ik meer inzicht in de gemaakte omzet en de toekomstige omzet. Ik ben er super blij mee.


Ik vind dat de abonnement module heel fijn werkt en dat het goed inzicht geeft in de cijfers. Aangezien in hoge bedragen per maand incasseer, wil ik dat de mails en de afschrijving helemaal correct gaat.

Robin Kezijer
Keijzerrobin.nl
Geen geklooi met code!

Ik wilde mijn product verkopen zonder een hele webshop te hoeven opzetten. Ik wilde gewoon een makkelijke checkout (betaling + factuur). En dat doet Plug&Pay perfect! Ik maak een checkout en klaar is kees.


Geen facturen opstellen, geen geklooi met code. Ik kan kiezen welke velden ik wil tonen, naar een bedankpagina herleiden, met Zapier koppelen, keuze in layouts en onderdelen, etc. Ik wash eel blij toen ik jullie product tegenkwam.

Linsey Brander

Branderbrander.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down