In 5 minuten 'open for business' met Plug&Pay

Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je betaalpagina's, upsell-processen en online abonnementen. Gebruik onze kant-en-klare templates die wij tot in detail in de praktijk hebben getest op effectiviteit. Je hebt de beschikking over talloze conversietechnieken om je orders en orderwaarde te verhogen en het affiliatesysteem stelt je in staat om je omzet razendsnel op te schalen. Daarnaast zorgt Plug&Pay ook voor statistieken, A/B-testing, facturen, betaalherinneringen, exports en koppelingen met je favoriete systemen.

Ervaring Plug&Pay

“Plug & Pay is de ideale checkout, zeker binnen Europa. Ook het affiliate systeem is bizar krachtig als je met ambassadeurs of influencers werkt. Echt een gamechanger voor iedere ondernemer!"

Bas urlings

De kracht van Plug&Pay

Plug&Pay is een dochterbedrijf van de Internet Marketing Unie van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Tijdens het IMU Live Event in Scheveningen deelde Youri Meuleman hoe hij de betaalpagina's en met name de upsell-technieken van Plug&Pay gebruikte om zijn omzet drastisch te verhogen en zijn winst te verdriedubbelen. Hij deelt in deze video hoe hij zijn marketingfunnel heeft opgebouwd.

Plug&Pay betaalpagina's en upsells

Je betaalpagina is de belangrijkste pagina op je website, want dát is de pagina waarop jouw bezoeker daadwerkelijk besluit om de financiële transactie naar jou wel of niet te maken. Hoe goed je marketing, positionering, landingspagina en aanbod ook is: elk conversielek in je betaalpagina levert jou een direct omzet- en cashflowverlies op.

Plug&Pay specialiseert zich in het leveren van de meest sexy effectieve templates voor betaalpagina's. Je beschikt over verschillende technieken om je conversie te verhogen en met onze kassakoopjes en de beroemde 1-klik upsell verhoog je drastisch je gemiddelde orderwaarde. 

In ons gratis e-book laten wij zien waar een effectief betaalproces aan moet voldoen en hoe je jouw omzet en winstmarge snel verhoogt.

Affiliate marketing met Plug&Pay

Plug&Pay bevat naast templates voor betaalpagina's en upsellprocessen ook een affiliatesysteem. Affiliates kunnen je producten op no cure, no pay basis promoten en affiliatecommissies per verkoop verdienen. 

In Plug&Pay stel je eenvoudig enkele en zelfs wederkerende commissies in wanneer je bijvoorbeeld met een abonnement werkt. Affiliates kunnen eenvoudig hun unieke promotielink voor jouw producten claimen en hebben toegang tot een eigen portal met een overzicht van verdiende commissies en promotiematerialen. Ook het uitbetalen van je affiliates is met Plug&Pay met enkele muisklikken geregeld.

In ons gratis e-book laten wij zien hoe affiliate marketing werkt en hoe je met onze software het maximale resultaat kunt halen.