Direct online verkopen
zonder webshop

Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je salesfunnels

Maak in een handomdraai de beste betaalpagina's en upsell-processen
Inclusief facturen, abonnementbeheer, koppelingen, statistieken en affiliatesysteem

Direct online verkopen
zonder webshop


Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je betaalpagina's, upsell-processen en affiliatestrategie.

null

null


Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Door marketingexperts

Plug&Pay is ontwikkeld door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de Internet Marketing Unie (IMU). Sinds 2010 hielpen zij duizenden ondernemers aan een winstgevende website met hun unieke formule.

Ze ontwikkelden Plug&Pay vanuit een eigen behoefte om de conversie van betaalpagina's en salesfunnels te verhogen en een exponentiële groeifactor in omzet te krijgen.

Download formule

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Door marketingexperts

Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren

Plug&Pay is ontwikkeld door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de Internet Marketing Unie (IMU). Sinds 2010 hielpen zij duizenden ondernemers aan een winstgevende website met hun unieke formule. Ze ontwikkelden Plug&Pay vanuit een eigen behoefte om de conversie van betaalpagina's en salesfunnels te verhogen.

Download formule

Fantastisch software die heel veel werk uit handen haalt. Welke ondernemer wil dat nou niet? Super strakke betaalpagina's en alles geautomatiseerd incl. kassakoopjes en upsells. Daarnaast zeer persoonlijke en supersnelle support op momenten dat je ergens niet uitkomt. Dikke vette aanrader!
Jolanda Pouwels

Jolanda Pouwels

jo-la.nl

Plug&Pay is zeker een aanrader. De betaalpagina's zien er een stuk strakker uit en sinds de overstap is onze conversie vele malen hoger. Inmiddels ook gestart met het Affiliatesysteem en binnen enkele dagen 12 enthousiaste partners gevonden!
Paul Verheul
Paul Verheul

beterturnen.nl

Plug&Pay is erg makkelijk in gebruik en de administratie is een stuk overzichtelijker dan bij de software die ik voorheen gebruikte. Daarnaast het heeft een aantal tools waardoor je direct meer omzet draait. Zo kun je makkelijk abonnementen aanmaken waardoor ik nu maandelijks terugkerende inkomsten heb. Ook de functies van het aanmaken van kassakoopjes en one-click upsells is uniek in Nederland en zorgt direct voor meer omzet!
Joshua Kaats

dropshipacademy.nl